cdas1

Der er ingen, der gider at skulle håndtere deres fragt- og ordrehåndtering manuelt – det er bøvlet, det er gammeldags, det er langsomt. Hvorfor ikke outsource denne opgave?

Webshipper har udviklet Shopify Shipping, som er en samlet og enkel løsning til fragt, behandling og returnering af dit firmas varer. Dette system spiller sammen med systemet, som du har kørende på din webshop og i dine lagerhaller – det hele foregår derfor automatisk, når først de to systemer er forbundet, og dette er let at få til at ske.

 

Fordele ved Shopify Shipping

Med Shopify Shipping bliver tingene ikke kun gjort lettere for dig selv, men I aller højeste grad også for dine kunder. Webshipper samarbejder med en stor række af både danske og internationale fragtfirmaer, som dine kunder frit vil kunne vælge imellem. Derudover vil de også, under køb, kunne vælge at få sendt varen til hjemmeadresse eller til den pakkeboks, som passer dem bedst. De har også mulighed for at vælge den ønskede fragtpris og selv vælge, om de vil betale mere for hurtigere levering.

Med Shopify Shipping får du også håndteret kundernes returnering af pakker, som de ikke ønsker alligevel. Det hele vil køre automatisk, når først samarbejdet er på plads. Webshipper har et team af kompetente medarbejdere, som har udviklet Shopify Shipper, og de er nogle af de dygtigste på markedet – det kommer dig til gode.

 

Ekstra fordele i samarbejde med Webshipper

Webshipper har ikke kun udviklet et fragtsystem, som gør livet nemmere for dig, men kan også være behjælpelig med blandt andet lancering og reklamering af dine produkter, idet de samarbejder med store platforme som Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram og Google. Du vil derfor også kunne få lanceret og direkte linket dine produkter til disse hjemmesider.

Shopify Shipping vil gøre handel over internettet så nem og brugervenlig, som det er muligt.