cdas1

Arbejder du med webdesign og har du et kontor, er du en af de heldige. Flere der arbejder med webdesign nøjes med at sidde i stuen eller i deres soveværelse når de arbejder, da arbejdet trods alt følger med hvor end de tager deres computer.

Men det er desværre ikke altid så enkelt. Et kontor kan virkelig hjælpe til at få dig i zonen og få dig til at holde dit fokus. Når du går ind på kontoret har du fornemmelsen af at nu går du på arbejde, og det er derfor nemmere at modstå fristelsen for at tjekke de sociale medier eller få tiden til at gå med noget andet mindre fornuftigt.

Desktop

En større skærm giver plads til detaljer

Vil d gerne indrette dit kontor til at passe helt til dine webdesigner behov, kan det være en god ide at anskaffe dig en stor stationær skærm, hvis ikke et par stykke. Webdesign kan gøres på en lille pc skærm, men du kan gå meget mere i detaljerne på en større skærm, plus du bliver ikke distraheret af private bogmærker, pop up notifikationer fra Facebook.

På samme måde som det kan være en god ide at have et hjemmekontor der er beregnet til arbejde, kan det også være en god ide at have en computer der kun er beregnet til arbejde. Det kan til tider være en god ide at holde det private og arbejdslivet så adskilt som muligt.

Kontor

Find dig et stort skrivebord med plads til rodet

Et stort egetræsskrivebord kan være lige det møbel du mangler til dit hjemmekontor. Arbejde, og især design, er rodet og der kommer ikke til at gå særlig længe før der er papirer og tomme kaffekopper over det hele.
Nu større dit skrivebord er, nu nemmere bliver det at få plads i alt dit rod til at finde dine ideer og en form for overblik over de løse brikker.

Er du den slags designer der er glad for at skitse og planlægger forinden giver et stort bord dig også massere af plads til at planlægge og udlægge tegninger, alt imens du i den anden ende af bordet kan kode de færdigpudsede ideer ind på din stationære computer.