cdas1

Når man er blevet nybagte forældre – specielt for første gang – så kan man meget let komme til at føle sig overvældet. De konstante bekymringer, overvejelser og følelser kan virke fuldstændig overrumplende, specielt når man ikke har sovet mere end et par timer i løbet af natten. 

Oveni at blive forældre så skal man samtidig stadig handle ind, løbe ærinder og generelt bare få en ny hverdag til at fungere. Heldigvis findes der en ting, som kan komme mange nye forældre til hjælp; nemlig internettet. 

Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du kan bruge internettet til at ordne dine ærinder, sådan at I lettere kan komme igennem den første tid med en ny baby.  

Mor med barnevogn

1. Køb udstyr til babyen på nettet

Selvom man gør alt for at forberede sig under graviditeten, så opdager man altid, at man mangler et eller andet efter fødslen af babyen. Det kan dog virke meget lidt tillokkende for nogle nye forældre at skulle begive sig ud i byen med en lille ny baby. 

Derfor er det smart, at man i dag kan shoppe online. I kan i ro og mag sætte jer foran computeren og bestille det udstyr til babyen, som I lige står og mangler. Uanset om det er bodystockings, en klapvogn eller legetøj, så kan I finde det hele på nettet. 

2. Handl madvarer på nettet

De fleste mennesker er efterhånden godt klar over, at man kan shoppe tøj, legetøj, udstyr osv. på nettet, men det er ikke alle, som er klar over, at man faktisk også kan bestille sine madvarer på nettet og få det leveret hjem til døren i løbet af ganske kort tid. 

I dag tilbyder en række supermarkeder nemlig online bestilling og levering af ens indkøbsliste, men der findes også en række online supermarkeder, som man altså kun kan besøge på nettet. Dette er super smart, hvis man ikke lige har lyst til at tage den lille med ud i et rigtig supermarked. 

Kvinde-med-computer

3. Find puslefaciliteter på din telefon 

Hvis man en dag beslutter sig for at tage den lille nye med ud for at opleve noget af verden, så kan man hurtig befinde sig i en ”stinkende” situation. Det er nemlig ikke altid, at man lige ved, hvor den nærmeste puslefacilitet er. 

Heldigvis kan man i dag downloade en app på sin telefon, som via ens GPS kan fortælle, hvor det nærmeste sted med et puslebord er. Denne app hedder Puslely, og den guider dig altså til at finde det nærmeste sted, hvor du kan amme eller give din baby en tør numse. På denne måde slipper man for at rende rundt med en baby, som trænger til at blive skiftet, imens man spørger fremmede om vej.