cdas1

Hvis ens økonomi er lidt stram, så er der flere ting, som man selv kan gøre for at gøre økonomien mindre stram.

En god ting er at gennemgå ens udgifter for at se, om man kan skære ned på udgifterne.

En af de regninger, hvor man ofte kan spare en del penge, det er på elregningen.

Sådan kan du skære ned på din elregning

Der er mange måder hvorpå, at man kan skære ned på ens elregning.

Det er ofte simple ting, der kan gøre ens elregning mindre.

Det er fx at huske at slukke for lyset, når man ikke bruger det.

Det er vigtigt, at man også husker at slukke for computere, der er sat til strøm eller fjernsynet, da det også er ting, der er med til at gøre ens elregning dyrere.

spare

Dette gør din elregning større

Noget andet, der sluger penge, det er en håndklædetørre og gulvvarme.

Det er rigtig lækkert med gulvvarme eller med et varmt håndklæde efter badet, men det er til gengæld også de ting, der gør, at ens elregning kan virke høj.

Et gammelt køleskab eller en gammel fryser er også nogen af de ting, der gør ens elregning høj.

Hvis man køber et nyt køleskab eller en ny fryser, så kan man ofte se et fald i ens elregning, da de nye apparater ikke bruger så meget strøm.

Mange har en ekstra fryser stående i et skur eller i garagen. Ofte er det en gammel fryser. Det kan derfor godt betale sig at købe en ny fryser, da det som sagt kan ses på elregningen.

En anden ting, som man kan gøre er at undersøge, om man kan få en billigere leverandør til din el. I Danmark kan man frit vælge hvilken leverandør af el, at man ønsker at bruge.

spar på strømmen

Gennemgå dine abonnementer

Der er mange måder at spare penge online.

Ved at bruge internettet, så kan man undersøge, om man kan finde et billigere mobilabonnement eller et billigere internetabonnement.

Hvis man har den helt billige tv-pakke og, at man alligevel aldrig ser nogen af de programmer, så kan man vælge at opsige ens tv-pakke.

Tjen penge online

Hvis man gerne vil tjene nogle ekstra penge, så er der flere muligheder for at tjene penge online.

Hvis man har en blog, så kan man tjene penge ved brug af affiliate, hvor man tjener penge ved at lave reklamer for firmaer på ens blog.

Man kan også optjene gavekort ved at spare på spørgeskemaer. Det er ikke penge, men man kan derimod få gavekort til forskellige butikker. Ved at bruge de gavekort, som man optjener, så kan man købe de ting, som man alligevel skulle købe for de gavekort, som man har optjent. Og derved kan man  også spare penge.