cdas1

Hvis du er nået til det punkt, hvor du har lavet en fin hjemmeside, som fungerer godt, men alligevel ikke helt føler, den ligesom er spændende nok, så er du ikke alene. 

Der findes som bekendt utallige hjemmesider på internettet, men hvis du gerne vil have besøgende, som bliver og kommer igen, bliver du nødt til lige at gøre lidt ekstra. Brugeroplevelsen betyder nemlig utroligt meget, så selvom du måske har et rigtig godt produkt, kan du komme endnu længere ved at have en super fed hjemmeside. 

Her får du gode råd til, hvordan du kan optimere standarden.

Grafisk design

Hyr en grafisk designer

Det kan virkelig gøre meget godt for din hjemmeside at få en grafisk designer med indover. For de fleste af os er det nemlig begrænset, hvor flot vi selv kan opbygge den grafiske del af vores side. Du har jo både brug for bannere, logoer og forskellige illustrationer rundt omkring, og det kan en grafisk designer hjælpe dig med. Både på det idémæssige plan og ved selve udførelsen.

Det lyder måske dyrt, tænker du, og ja, det koster da lige lidt. Men det behøver altså ikke at ruinere dig. Der er nemlig rigtige mange grafiske designere, og mange af dem driver også privat virksomhed, hvor du kan benytte dig af deres arbejde uden at betale store beløb. Ofte er nyuddannede designere også interesserede i at få deres arbejde ud, og så kan du være heldig at få en rigtig dygtig designer til meget få penge. Det er en god forretning både for dig og for hende/ham, for den bedste måde at få mere arbejde på er ved at arbejde!

Har du brug for et engangsbeløb til at betale med, kan du overveje at tage et lån. Du skal dog være opmærk som, at der er renter på forbrugslån. Det kan derfor godt blive dyrt, hvis du ikke kan betale tilbage rimeligt hurtigt. Du skal derfor huske at have tjek på en finansieringsplan, inden du kaster dig ud i lån i forbindelse med din hjemmeside. 

Forfatter ved et skrivebord

Få hjælp af en tekstforfatter 

Brugervenlighed og læsevenlighed går hånd i hånd. Det nytter ikke noget at have en rigtig flot hjemmeside, hvis sproget er fladt, kedeligt og måske endda grammatisk forkert. Derfor skal du enten selv være skarp til at formulere dig spændende og let forståeligt, eller også skal du have fat i en tekstforfatter, som har erfaring med indhold til hjemmesider. 

Der findes utroligt mange tekstforfattere, så du må gerne være lidt selektiv. Mange af dem er ofte rigtig billige, så uanset dit prisleje bør det være muligt at finde én. Der er selvfølgelig stor forskel på en tekstforfatter, som er uddannet indenfor kommunikation, og en tekstforfatter som netop er blevet færdig med gymnasiet og egentlig bare er selvlært. Begge kan naturligvis være dygtige, men hvis der er tale om den sidste, er det vigtigt, at du kvalitetstjekker, inden du hyrer vedkommende. Så er du sikker på, at din hjemmeside kommer til at tage sig bedst muligt ud.