cdas1

Uanset hvad du sælger, er det generelt vigtigt at have en holdbar hjemmeside. Hjemmesiden er den platform, hvor du skal markedsføre for dine produkter og lokke nye kunder til. Det er her, du skal skabe synlighed og give kunderne en god grund til at købe hos dig. Derfor kan du nedenfor blive klogere på, hvorfor hjemmesiden er så vigtig, og hvordan du gør den endnu bedre.Optimering af dine hjemmeside er vigtig, ligegyldigt hvilken branche du er i. Dette gælder både for SAAS-virksomheder, almindelige webshops, blogs osv.

Kontor

Sådan hiver du flere kunder i land


Der er mange måder at gøre lidt ekstra ud af hjemmesiden på. Noget af det, der er vigtigt at fokusere på, er, at du får skabt en hjemmeside, der er nem at navigere på. Alle kunder skal have mulighed for at finde det, de leder efter. Er din hjemmeside forbeholdt salg, er det altid en god idé at give kunderne et reelt billede af det, de er i gang med at købe. Forklar derfor grundigt, hvad produktet kan. Vil du gøre noget ekstra ud af salget, kan du desuden indsamle en række kunders vigtigste anmeldelser om nogle af dine produkter.
Ved at samle de mest positive anmeldelser, er du allerede nået langt. Har du problemer med at vurdere, hvordan du gør det bedst, kan det være en god idé at hyre et professionelt bureau, der kan lave siden endnu bedre.

Markedsføring


Lav en guide


Har du tid og overskud, er det altid fordelagtigt at lave en guide til kunden om, hvad produktet kan. Forestil dig for eksempel, at du sælger trampoliner. I det tilfælde er der mange potentielle kunder, der gerne vil vide, hvordan de vælger den helt rigtige trampolin – og hvad de skal være opmærksom på. I det tilfælde er det oplagt at lave en udførlig guide, der kan lede dem i retningen af, hvordan de finder den rigtige model. Ved at give plads til det på hjemmesiden, er der stor sandsynlighed for, at kunderne vil forbinde netop din forretning med service og ikke mindst kvalitet. Det handler nemlig ofte om at gøre noget ekstra.
Her er det vigtigt, at du sørger for at synliggøre dit firmas værdier på hjemmesiden, så de skinner igennem. Det handler er nemlig alfaomega, at du i sidste ende bliver husket af kunderne, så du er sikker på, at de vender tilbage en anden gang. Her kan du for eksempel tjekke Berg trampolin og lade dig inspirere af måden, produktet er beskrevet udførligt. Det kan også generelt være, at du vil starte en helt ny hjemmeside op, der for eksempel skal omhandle guides til trampoliner. Valget er dit. Der er masser af muligheder, så du kan blot finde frem til et emne, som du har passion for.