cdas1

Hvis du ønsker at udvide din rækkevidde og finde nye kunder, er det tid til at begynde at tænke seriøst på at skaffe en professionel hjemmeside til dit erhverv. Faktum er at de fleste finder det dem søger online i dag.

Måske synes du at webdesign lyder dyrt og måske har du et begrænset budget og derfor har svært ved at retfærdiggøre en ekstra månedlige omkostninger. Men i dag er der meget overkommelige måder at få en hjemmeside på, da det er blevet mere simpelt for en webdesigner at kreerer en hjemmeside.

Her er en liste over nogle fag, som kan have stor gavn af en hjemmeside

Terapeuter

En hjemmeside kan tydeligt præsentere din personlige stil og hvad du kan, som terapeut kan du få nye kunder gennem at dele din hjemmeside som din visitkort på de sociale medier eller aktivt arbejde med SEO

Læge- og tandlæge

Lige som terapeuter kan du som tandlæge og læge præsentere sig selv på sin hjemmeside på en personlig måde og vinde flere kunder.

Elektrikere, låsesmede og andre håndværkere

Når en kunde overvejer at invitere nogen til deres hjem, føler de sig meget mere sikre, hvis personen har en professionel og informativ hjemmeside. Hvorfor skulle kunder vælge din virksomhed når din konkurrent kan tilbyde denne tryghed. Som låsesmed er det ekstra vigtigt at have en god hjemmeside, faktum er at de fleste der låser sig ude fra hjemmet, finder sin hjælp på Google.

Revisorer

Mange uafhængige revisorer starter med at arbejde for familie og venner. Men hvis du gerne vil vokse er en meget god måde at hjælpe nye kunder med at finde dig på er via et simpelt og informativt revisor hjemmeside.

Værksteder

Hvis du driver et værksted, kan en hjemmeside gavne din virksomhed meget. Hvorfor? Fordi dine kunder antager måske, at dine ydelser er dyrere og komplicerede, end de rent faktisk er. Mange mennesker føler sig ofte meget stressede, når de tager bilen til et værksted, så en hjemmeside, hvor du tydeligt beskriver priser osv., er en rigtigt god idé