cdas1

Efterhånden er alt gået hen og blevet online, så det er vigtigt at have en måde, hvor man kan formidle sine intentioner på. Hvis man som en organisation gerne vil vise, hvad man står for og hvordan, man kan hjælpe dem, så er det ikke altid nok med sociale medier. Det er også vigtigt at man som en forening er i stand til at få sat en hjemmeside op, hvor man selv kan designe den og bestemme, hvad der skal stå. Det er nemlig en af de mest basale ting til at fremme det budskab, som man gerne vil dele.

 Analytics fra hjemmesiden

Gratis hjemmesider til foreninger

Det er dog ikke alle, der har muligheden for at bare få sat en hjemmeside op. Der er nemlig mange elementer i det og hvis man ikke kender til webdesign, kodning eller hvordan man hoster en hjemmeside, så kan det ende med at blive mere kompliceret end nødvendigt. Det er et problem, man meget hurtigt kan få løst ved at benytte sig af Forenigo. Det er nemlig en virksomhed, der gerne vil hjemme forskellige foreninger med at kunne fremme deres agenda med en hjemmeside. Da det ikke er alle, der selv kan lave det, så tilbyder de at gøre det helt gratis.

Bær et vigtigt budskab

Det vigtigste krav for at kunne få en gratis hjemmeside gennem Forenigo er dog, at man har et vigtigt budskab, der på en eller flere måder tager et socialt, økonomisk og miljømæssigt ansvar. Så hvis man har et vigtigt budskab, man gerne vil ud med, så er der rimelige chancer for at kunne få en platform, hvor man kan dele disse tanker. Det kan gøre det lettere for interesserede at støtte den sag, som man gerne vil arbejde for. Det er nemlig en svær kamp, men når man får hjælp udefra, så kan det gå i en langt bedre retning.

Arbejde på hjemmesiden

Vær med til at sprede ordet

Hvis man indtil nu har benyttet sig af sociale medier, så er man også godt klar over, de selvfølgelig også har en begrænsning. Det er svært at lagre informationer, hvor man på samme tid gør dem lette at finde i fremtiden og ikke bare forsvinder. Det er vigtigt at kunne skabe et overblik, så det bliver lettere at støtte sagen og sprede ordet. Det kræver et simpelt overblik, som man meget let kan få med en hjemmeside. Der skal ikke meget til, men med hjælp fra Forenigo kan man nå ud til langt flere.