cdas1

Kunne du godt tænke dig at få en fod indenfor i en virksomhed, der hele tiden har fingeren på pulsen, når det kommer til marketing? Hvis du er ved at uddanne dig indenfor området, kræver dit studie måske, at du kommer i praktik og får smagt på, hvad det egentlig er, arbejdslivet har at tilbyde dig. Det kan også være, du har afsluttet din uddannelse og nu søger praktik forskellige steder for at finde ud af, hvad du gerne vil fremover.

Med en praktik hos WeMarket får du muligheden for at snuse til de mange forskellige kategorier, der findes inden for marketing. Det betyder altså også, at du får muligheden for at dykke ned i de forskellige specialiseringer, der findes, så du kan få oparbejdet et særligt interesseområde, du må sigt kan søge job indenfor. Det er den måde, du opnår ekspertviden på, så det er dig, der bliver kontaktet i fremtiden.

Udvikl dig i fællesskabet

Det er formentlig en vigtig komponent for dig, at du ved, at du kan udvikle dig, mens du er i praktik. Det er noget af det, der er vigtigst, for du skulle gerne komme ud af forløbet med ny viden, ligesom du skal føle, du er nået et skridt nærmere at vide, hvad det er, du gerne vil beskæftige dig med. Ved at vælge et bestemt interessefelt udelukker du ikke nødvendigvis andre – det er altid muligt at specialisere sig indenfor nye områder.

Marketing indeholder enormt mange forskellige aspekter, og digital tilstedeværelse er ikke noget, man kan sætte i en enkelt kasse. Du kan være enormt interesseret i SEO og de analyser, der følger med, eller du kan være mere interesseret i forskellige salgsløsninger og reklameopbygning – det er alt sammen noget, du kan kigge nærmere på, indtil du finder noget, der virkelig interesserer dig og bare rammer helt rigtigt.