cdas1

Lad os sige at du nu har designet din egen webshop. Du har fundet de rigtige varer. Til den rigtige pris.

Du er sådan set klar til at komme i gang med din nye spændende indtægtskilde, som måske også er din hobby. 

Men som du nok ved, er der meget at holde styr på. Uanset om det er babytøj eller akvarieting du har valgt at sælge, så er det svært og tidskrævende i starten. Det er det for alle der starter en ny webshop. 

Der er også ting, der er mere spændende end andre. Som regel er indkøbene ret spændende. Det er her du rigtigt kan mærke, hvor meget du styrer din egen webshop. For det er her du skal vælge imellem de mange forskellige produkter. Hvad synes du er det bedste produkt og hvad kan du muligvis nemmest sælge? 

Når så de helt rigtige varer er bestilt, så begynder det lidt mere kedelige og praktiske arbejde.

For der skal holdes styr på varebeholdningen og varerne skal sendes til kunderne. Dette er et stort arbejde i sig selv. Men der er hjælp at hente hos firmaer, der specialiserer sig i netop dette.

Så når du tager imod ordrer og sørger for fakturering, mulige reklamationer og indkøb, så tager nogle andre sig af, at holde styr på din varebeholdning. Så kan du rette opmærksomheden på det, du synes er mere spændende. I tryg forvisning om at du ikke pludselig står med manglende varer og reklamationer, der så vil komme væltende.

 Laebestifter

Hvordan fungerer et lagerhotel?

Firmaet, som man med rette kan kalde et lagerhotel, vil tage imod de varer du har indkøbt og tjekke om din ordre, stemmer overens med varemodtagelsen. Lagerhotel webshop vil have adgang til din webshop, således at de kan opdatere din varebeholdning automatisk. 

Når din kunde bestiller varer fra din webshop bliver ordren også sendt til lagerhotellet, som så pakker og sender varen af sted til kunden. Der bliver ligeledes også sendt Track & Trace til kunden. Til sidst vil lagerhotellet automatisk opdatere din varebeholdning efter køb. Du vil selvfølgelig få besked, når en af dine varer er ved at være udsolgt.

computerskærm

Du kan koncentrere dig om alt det sjove

Som før nævnt er der rigeligt at holde styr på, når man er selvstændig med egen webshop.

Der skal hele tiden udvikles nye idéer og produkter. Det er vigtigt at holde sig opdateret ligegyldigt hvilke produkter du sælger i din forretning.

Selve håndteringen af varer fra ankomst fra leverandøren til din webshopkunde er et stort arbejdsområde, som du ikke vil fortryde at give fra dig. 

Med denne slags hjælp til det administrative og det praktiske, kan du med ro i sindet koncentrere dig om det, som du synes er sjovt og spændende ved at have sin egen webshop.