cdas1

Fremtiden byder på flere og flere elektroniske apparater. Vi er hele tiden i udvikling indenfor vores elektroniske apparater. Dette betyder også, at vi hele tiden skal sørge for, vi er opdateret og følger med. Dette gælder særligt inden for webdesign. Her er det, det visuelle som tæller og skal derfor fremstå moderne. Der er mange ting, som man skal være opmærksom på, især med de mange nye apparater. Der er forskellige måder, hvorpå dette kan gøres.

Gør dit webdesign tilgænglige for alle

En god ide som webdesigner er at gør ens hjemmesider let og overskueligt for alle. Det skal samtidig også gøres tilgænglige for alle, som vil gøre brug af det. Er det ikke til at bruge, så er der ingen grund til at lave det. Der findes forskellige målgrupper, som skal tilpasses. Derudover findes der også forskellige bruger i form af styresystemer. Det er derfor vigtigt at huske på disse enkelte elementer, når man webdesigner.

Ram den rigtige målgruppe med dit design

Det er en god ide at sørge for at ramme din målgruppe. Dette betyder at hvis du designer for ældre mennesker, så skal hjemmesiden være let at finde rundt i. Der er skal ikke være alle mulige fancy ekstra ting. Disse ting vil ældre mennesker som oftst finde alt for besværglige. Er det derimod en hjemmeside til det yngre publikum, så kan der leges lidt mere med tingene. Det skal stadig være overskueligt at finde rundt i, men der må godt være nogle lidt svære teknoligske ting gemt.

avis

Sørg den er tilgænglige apparater og for alle

Vi lever i en verden fyldt med smartphones. Den bliver brugt mere hyppigt end vores gamle computer. Det er derfor enormt vigtigt at sørge for, hjemmesider kan åbnes på den lille smarte telefon. Dette gælder også uanset, hvilket styresystem der er tale om. Der findes to store styresysmter. Der er tale om henholdsvis ios og android. De fleste er under disse to styresystmer. Det er to vidt forskellige styresystmer, og det er derfor vigtigt at designe til det enkelte system.

En android og en ios telefon ejes af mange, og det er derfor disse to store styresystemer der er vigtigst. At designe til dem, betyder at man skal tænke i mindre bokse. Dette er grundet den lille skræm, som en telefon har. Det kan hurtigt blive alt for uoverskueligt, hvis der er meget småt tekst på telefonen. Man kan derfor ikke bruge det samme design, som hvis du bruger computeren.

Gør dit webdesign lækkert og indbydende at se på

En anden stor ting, når der er tale om  webdesign er hvordan det visuelle ser ud. Det er det som folk ser, og det er det som folk dømmer. Det er derfor enormt vigtigt at have dette i tanke når man designer. Tænk på farver, former og sjove ting når du designer. På den måde fanger du bedst muligt en mulig kunde. Vi  som mennesker analysere alt, hvad vi ser, og hvis tingene ikke ser godt ud for det hurtigt en negativ virkning.