cdas1

Hvis du er som de fleste andre, har du sikkert en blog, som du opdaterer regelmæssigt. Og hvis du er ligesom de fleste mennesker, har du sikkert svært ved at finde på nye og interessante ting at fortælle hele tiden. Men vidste du, at der findes en nem måde at få nyt indhold til din blog på, uden at du selv skal skrive det?

Du kan nemlig få andre til at skrive dine blogindlæg for dig! Det lyder måske som en masse arbejde, men det er faktisk ret simpelt. Der er et par forskellige måder at gå til det på:

1) Du kan hyre en skribent. Dette er nok den nemmeste måde at få andre til at skrive til din blog. Du kan finde skribenter, der har specialiseret sig i blogging, og somvil være i stand til at levere dig originalt indhold af høj kvalitet.

2) Du kan lave gæsteindlæg. Dette er en god mulighed, hvis du kender en person, der skriver godt, og som du tror ville passe godt til din blog. Gæsteindlæg er, når en anden person skriver et indlæg til din blog, og du derefter udgiver det. Dette er en god måde at få frisk indhold fra et andet perspektiv.

3) Du kan bede læserne om at bidrage. Dette er en god mulighed, hvis du har en loyal skare af læsere, som er interesseret i det, du skriver om. Du kan udsende en opfordring til at indsende bidrag og derefter vælge de bedste til at offentliggøre på din blog.