cdas1

Hver eneste investering, du foretager i din nye virksomhed, er afgørende for dens succes. Det gælder uanset, hvad din virksomhed går ud på. Derfor er du nødt til at forstå, hvorfor erhvervsforsikringer er vigtige. Find ud af, hvordan du kan beskytte de ting, du har arbejdet hårdt for.

Følg loven

Visse erhvervsrelaterede forsikringer er lovpligtige, så det er vigtigt at sætte dig ind i, hvilke dette er, for de er i givet fald ikke dækket af en erhvervsforsikring, som netop er frivillig. De lovpligtige forsikringer er: en ansvarsforsikring til firmabiler, arbejdsskadeforsikring, rådgiveransvarsforsikring og en erhvervssygdomsforsikring.

Når du er erhvervsdrivende, er det med andre ord et krav, at du tegner førnævnte forsikringer, skulle din virksomhed opfylde kriterierne for at være underlagt denne. For eksempel hvis din virksomhed ikke har nogen firmabil, behøver du naturligvis ikke nogen ansvarsforsikring til dem.

Alligevel kan det være en god idé ud over de lovpligtige at anskaffe dig en erhvervsforsikring, som vil hjælpe dig med at være bredere dækket ind.

Håndtryk fra skærmen

Beskyt din virksomhed mod katastrofer

Tænk over, hvor din virksomhed er placeret, og hvor sandsynligt det er, at din bygning kan blive offer for ødelæggelser som en brand eller vandskade. Fordelene ved en erhvervsansvarsforsikring er bl.a., at den kan dække materielle skader og personskader. Det gælder også sådanne ting som, hvis der sker tyveri eller eventuelt hærværk. Der kan være mange grunde til ødelæggelse, så tjek hvad der er mest sandsynligt i dit område.

Hold medarbejderne sikre

Erhvervsforsikringen betaler for lægeudgifter, hvis en af dine medarbejdere kommer til skade eller bliver syg, mens de er ansat i din virksomhed. Ved at beskytte dine medarbejdere kan du bedre garantere, at de vil vende tilbage til arbejdet for dig, når de er blevet raske.

Sikre økonomisk stabilitet

Det er en almindelig fejl ikke at erhverve nok dækning, når du forsøger at spare penge som ny eller lille virksomhed. Selv om du ikke ønsker at betale for mere dækning, end du har brug for, er det klogt at investere i en forsikring, der sikrer dig økonomisk stabilitet i fremtiden. Invester i mere dækning, hvis du er én katastrofe fra at gå fallit.

En tyv

Bevar din troværdighed

Nogle mennesker vil ikke arbejde sammen med dig, hvis du ikke har en forsikring; du kan trods alt opleve et væld af kontraktproblemer, hvis du ikke beskytter din virksomhed ordentligt. Kunder vil måske ikke arbejde med dig, og folk vil måske ikke arbejde for dig, hvis du ikke er ansvarlig for eventuelle ulykker.

De fleste virksomhedsejere ønsker at beskytte deres penge og omdømme. Det er vigtigt for din succes at kende årsagerne til, at erhvervsforsikring er vigtig. Tiltræk flere kunder, fasthold dygtige medarbejdere og sikre din økonomiske stabilitet, når du tager de rigtige skridt til at beskytte din virksomhed.