cdas1

Har du problemer med at styre dit alkoholindtag? Føler du, at drikkeriet har taget overhånd? Det første skridt, mod et liv uden alkohol, starter online. Du kan med et enkelt klik fra computeren booke dit første møde og få hjælp til at stoppe dine alkoholproblemer. Afrusning foregår anonymt, diskret, og dit første møde er fuldkommen uforpligtende.

Tag til tasterne og få hjælp

Vi bruger meget tid foran computeren på at spille, søge nyheder, chatte og så videre. Det er også online at vi starter vores rejse i nogle af livets største beslutninger. Et liv uden alkohol kan være svært at forestille sig, hvis man er i et misbrug – men der er en udvej!

Afrusning kan hjælpe dig til et liv uden behov for alkohol, uden abstinenser og uden tilbagefald. Når først du har taget det første skridt og beder om hjælp, så bliver du holdt i hånden hele vejen gennem forløbet indtil du er fuldstændig abstinensfri. Selvom det kan være svært at tage det første skridt, så vil din krop takke dig for det.

Hvornår er det tid til at søge hjælp?

Er du i tvivl om, du har behov for afrusning? Mange er usikre på, hvornår et alkoholforbrug bliver til et misbrug. Det kan også være rigtig svært at acceptere, når man har et problem. Hvis du er begyndt at skjule dit alkohol forbrug, lyver over for venner og familie og bruger mange penge på alkohol, så kan det være et tegn på, at du er ude i et misbrug.

Måske oplever du at du har blackouts, når du drikker. Måske gør du ting, som du ikke ville gøre i ædru tilstand, som at komme op og slås, skændes med venner eller måske endda stjæle ting. Hvis ikke du kan genkende dig selv og dit adfærdsmønster, når du drikker, så kan det betyde at dit forbrug er ude af kontrol.

Pas på dig selv og dine nærmeste

Alkoholmisbrug er ikke kun skadeligt over for dig selv, det er også skadeligt for dine nærmeste. Et alkoholmisbrug kan komme til at ødelægge ens forhold med venner, familie eller ens partner.

Det er svært for ens pårørende, når alkoholen tager overhånd, og måske oplever du at dine venner og familie begynder at kommentere på, hvor meget du drikker. Selvom det er svært at søge hjælp til afrusning, så er det den bedste beslutning, du kan tage for dig selv og dine nærmeste.