cdas1

Det at sætte et nyt liv til verden er forbundet med masser af glæde. Ikke nok med at man som forælder kommer til at opleve en ny kærlighed, der er så stor, at intet andet synes mere vigtigt i tilværelsen, så gennemgår kvindekroppen også en række forandringer.

Efter graviditeten er det derfor ikke bare et barn, der skal afleveres i institution og et arbejde inden for, for eksempel webbranchen, der skal tages hånd om, det kan også være nogle gener, som er fulgt med det at bære et barn.

Når bækkenbunden hæmmer os i vores hverdag

Det kan særligt være i bækkenbunden.

Her er der mange kvinder, der allerede under graviditeten kan komme til at føle gener og smerter, hvorfor forskellige øvelser kan være en fordel. Det er nogle, du kan få hjælp til at gennemføre hos en fysioterapeut.

Men efterfølgende kan disse gener være lige så hæmmende og dermed gøre det svært for dig at komme omkring og føle den frihed, som du er vant til samt at udføre dit arbejde på trods af, at det er et meget stillesiddende arbejde på et kontor foran en computer.

Konstant er kroppen nemlig på arbejde.

Oplev lindring gennem en GynObs behandling

Hvis det er noget, som du som nybagt mor kan nikke genkendende til, så bør du tage et kig på de muligheder, som der byder sig med GynObs behandling. Det er en forkortelse for Gynækologi og Obstetrik og betyder, at du bliver fulgt af en Gynækologisk Obstetrisk Fysioterapeut med netop speciale i bækkenbunden, som sørger for at give dig den rette behandling med for eksempel professionelle øvelser.

Få professionel GynObs behandling i Odense og oplev, hvordan du i løbet af få måneder med konsultationer, justeringer, råd og vejledning måske suppleret med behandling, udspænding og massage kan komme til at opleve en større frihed igen.