cdas1

Det kan være fristende at ændre udseendet på ens hjemmeside, når man føler, at den er ved at se lidt slidt ud. Du skal dog passe på med at ændre for meget for tit. Der er forskel på at opdatere sin hjemmeside i ny og næ, og lave noget som kunne være en helt ny hjemmeside hver anden måned. Her kan du læse om, hvad du skal overveje, når du vil opdatere din hjemmesides udseende.

Hvor meget vil du ændre?

Der er stor forskel på, hvad folk ændrer på deres hjemmeside. Hvis det er småting, som ikke ændrer på din hjemmeside i dens helhed, så kan du sagtens lave små ændringer i ny og næ. Uden dine læsere føler, at du hele tiden ændrer på noget. Det kan være, at du ikke kan lide fonten på din hjemmesides menu, eller måske kan du ikke lide opstillingen på hjemmesidens fod. Når det er bittesmå ændringer, så kan man sagtens ændre på dem løbende. Hvis du lavede store ændringer ofte, så vil dine læsere sikkert bemærke de mange skift i udseende. Hvis du ændrer noget markant mange gange, så kan du risikere, at dine læsere tror, at de er på den forkerte hjemmeside.

Hvis du er bange for, at dine læsere tror, at de er gået forkert, efter du har ændret på din hjemmeside. Så kan du starte med at informere dem om det. Det kan være, at du skriver et opslag om det, inden du ændrer på designet. Du kan også skrive det på din hjemmeside bagefter.

farver

Hvad vil komme til at føles outdated snart?

Hvis du har haft en hjemmeside længe, så ved du godt, at folks smag ændrer sig meget. Din hjemmeside ser nok meget anderledes ud nu, end da du startede den. Måske har du allerede en fornemmelse af, hvad du vil komme til at ville ændre på snart. Hvis du har det, så kan du samle de forskellige ting sammen, så du kan lave en større ændring på samme tid. Det er tit ting, som var meget populære på et tidspunkt, som man ender med gerne at ville ændre.

Overvej hvad vil passe til din hjemmeside

Selvom du synes, at noget bestemt er flot, så er det ikke sikkert, at det vil give mening på din hjemmeside. Hvis du har en blog med meget tekst, så er det ikke altid så smart at have en voldsom sidefarve, selvom det kan være flot. Her er det en god ide at holde designet simpelt og lyst, så det er nemt at læse på din hjemmeside. Dette kan du se et godt eksempel på på bilekspressen.dk. Det kan også være, at det er en god ide at have store billeder og flotte farver som blikfang. Det har de gjort godt på rygeovntilbud.dk.