cdas1

Har du et lille firma, måske en enkeltmandsvirksomhed eller en virksomhed med få ansatte? Så har det en stor betydning, at din hjemmeside i et eller andet omfang har et personligt præg. Det skal fremgå tydeligt af hjemmesiden, hvem du er, så læseren får et personligt indtryk af dig. Hvis du har ansatte i virksomheden, skal det også fremgå, hvem dine ansatte er, og hvor de har deres forskellige kompetencer.

Et billede af dig selv på hjemmesiden gør den mere personlig

Når dine fremtidige kunder kan få et klart indtryk af, hvem du er, skaber det tillid og tryghed. Derfor skal du tydeligt redegøre for, hvad du står for, og hvad du kan tilbyde. På den anden side skal du heller ikke blive alt for personlig. Det handler om at finde den rette balance.

Hvis der er et billede af dig på hjemmesiden, får den en mere personlig karakter. Det virker autentisk og tillidsvækkende, at man kan se, hvem der står bag ydelsen. Når dine kunder har set et billede af dig, har de allerede en følelse af, at de kender dig. Det vil gøre det nemmere for dem at indlede et samarbejde.

personlig

Måske kan du ikke lide at lægge billeder op af dig selv, fordi du synes, at du har for mange rynker. Hvis det er tilfældet, kan du overveje en botox-behandling. Det vil glatte rynkerne i dit ansigt ud, og få dig til at se yngre og friskere ud. Læs mere her om botox-behandlinger. En behandling kan give mere selvtillid og en større lyst til at lægge et portræt af dig selv op på hjemmesiden.

Bliv klar til det personlige møde med dine kunder

Først skal dine kunder finde din hjemmeside, og den skal fange deres interesse. Herefter henvender de sig til dig, eventuelt for at få et tilbud. Det er her, den personlige kontakt etableres.

Det kan være, at der er nogle kosmetiske ting, der generer dig, når du skal ud og møde dine kunder. Måske har du mange fyldninger i tænderne, som er tydelige at se. Det kan gøre, at du bliver mere tilbageholdende og ikke så spontan og naturlig i den personlige kontakt.

Hvis du har tandfyldninger, som generer dig kosmetisk, er det muligt at få fyldningerne udskiftet med plastfyldninger, så man ikke kan se dem. Klik her for at læse mere om mulighederne for at få næsten usynlige plastfyldninger i tænderne. Så kan du roligt og selvsikkert tage ud til et møde med dine kunder.