cdas1

Som webdesigner eller ejer af en hjemmeside kan man godt bruge lidt for meget tid foran skærmen, hvilket de fleste mennesker i forvejen gør. Selv om du elsker din computer og dit arbejde på den, er det desværre ikke godt at bruge for meget tid foran skærmen. Det påvirker især på lang sigt kvaliteten af din søvn.

Læs mere og find ud af, hvordan du kan undgå at gå på kompromis med din søvn, når du arbejder meget på computeren, og find ud af, hvorfor CBD-olie måske kan hjælpe dig med at få bedre søvn.

Tag fortjente pauser, og hold dig sund og aktiv

Skærmtid er ikke godt, når der er for meget af den. Enhver kreativ person ved, at det er nødvendigt med pusterum. Når der arbejdes kreativt foran skærmen, er det især vigtigt at tage pusterum. Når dine øjne begynder at blive trætte, så tag en pause.

Det bedste du kan gøre i pausen, er at holde dig i gang. Gå en lille tur, lav noget gymnastik på stedet, rul yogamåtten ud, tag ud og gå en tur med hunden, tag en cykeltur, eller tag noget at spise og noget at drikke. Forfrisk dig selv, og klargør dig til endnu en session foran computeren. På denne måde sørger du for at holde kroppen i gang, og det er både godt for dine øjne, din hjerne og din krop.

Aktivitet_motion

Motion er nøglen til god søvn. Hvis du sidder for meget ned, risikerer du at få ondt i ryggen og nakken – for at få en god søvn skal kroppen være i gang i løbet ad dagen. Husk, at motion og sund kost hænger sammen, så spis sunde snacks og måltider i løbet af dagen, og undgå at spis sukker og saltholdigt mad om aftenen.

CBD-olie er værd at prøve

Søvnløshed er et reelt problem, som 45% af danskerne er generede af på et tidspunkt i deres liv. CBD-olie kan være en god løsning, og hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere. CBD-olie er et præparat, som du trygt kan tage uden at alle de bivirkninger, konventionel medicin kommer med.

Ved at prøve CBD-olie undgår du bivirkninger som: diarré, forstoppelse, træthed i dagtimerne, svimmelhed og følelsesforstyrrelser i hænder, fødder, arme og ben. Derudover er det meste konventionel medicin vanedannende – det er CBD olie ikke. Køb CBD-olie – en god og sikker metode til at forebygge søvnløshed.

CBD_olie