cdas1

Der er i dag mange, der vælger at dele ud af deres viden og deres hobby via det online univers. Her er der tale om en form for hobby, som man har så indgående et kendskab til, at der er mange andre, der også kan få stor glæde af det. 

Derfor deles der gode oplæg, guides og videoer, der kan være med til at få andre til at have den samme interesse og viden indenfor et givent emne. Med det sagt er der således mange forskellige hjemmesider med forskellige temaer.

Klima

Start selv den hjemmeside som du synes der mangler 

Det betyder, at det er muligt at tilegne sig en viden næsten inden for alt, og det er således lige meget, hvad det er, man har en interesse inden for, så vil det være muligt at finde en hjemmeside, som beretter herom. Synes du dog alligevel, at der er behov for mere viden inden for en af dine interesser, kan du med fordel starte din egen hjemmeside op og designe den, således den kommer til at stemme overens med dine krav, ønsker og behov, hvad end de måtte være. Du har nemlig mulighed for at designe en hjemmeside præcis, som du forestiller dig – hvis blot du benytter dig af den rette platform og har lidt teknisk snilde.

Del ud af din viden om grønne varmekilde og miljørigtige alternativer 

Det kan for eksempel være, at du har en særlig interesse inden for miljøet, hvorfor du gerne vil lade andre vide, hvad de kan gøre om i deres hverdag for at komme til at leve mere grønt. Derfor vil du måske fortælle om naturlige varmekilder som for eksempel varmepumper, om de høje energimærkninger, som vi alle bør gå efter når vi køber elektronik og de mindre initiativer, der også kan tages i vores hverdag. Det kan være i forhold til at genbruge og genanvende, at sortere affald og at slukke lyset efter os, når vi forlader et rum. 

Romaskine

Fortæl om gode råd til haven og det at skabe sig en grøn oase 

Det kan også være, at du har grønne fingre, hvorfor du gerne vil dele ud af dine gode råd til at få en flot og velplejet have. Du kan således fortælle om gode råd og fifs, således blomsterne kommer til at gro bedre, du kan dele ud af best practice, når det kommer til en have med et godt design, og du kan komme med forslag til, hvordan man selv kan skabe de grønne oaser, som man eventuelt drømmer om. Derfor bør du i sådan et tilfælde have en viden om blomster, træer, blade, planter og færdighække.

Vær motiverende inden for den sunde verden og vis hvordan man træner 

Det kan dog også være, at din interesse ligger mere over i den aktive boldgade, hvorfor du gerne vil dele ud af din viden, når det kommer til sundhed og motion. Måske vil du lave guides til, hvordan man bruger sine redskaber som for eksempel en romaskine, en crosstrainer eller nogle elastikker. Eller også vil du bare være motiverende, så der er flere, der får en aktiv hverdag med regelmæssig motion.