cdas1

Er du selvstændig og har egen hjemmeside? Så ved du formentlig, hvor afgørende det kan være at have en god, brugervenlig og smuk hjemmeside – og endnu mere vigtigt: at kunderne kan finde dig på Google. Det er alfa og omega for de fleste forretninger at bygge en god hjemmeside op, som både kan generere salg og leads – og som er et smukt display for din forretning online.

Arbejde

Hvad er SEO

SEO står for Search Engine Optimization og er en disciplin, der skal sikre søgemaskineoptimering af din hjemmeside. Det vil sige, at du med søgemaskineoptimering opnår topplaceringer i Google. Du kan sagtens selv kaste dig over SEO og lægge en strategi, der sikrer dig den højeste grad af synlighed i Googles søgemaskiner på et bredt spektrum af søgeord.

SEO kan derfor også være det, der giver dig en forlomme i forhold til dine konkurrenter. Er du den første eller én af de første, der popper op på Google på et givent søgeord, er der alt andet lige større sandsynlighed for, at kunden klikker ind på din hjemmeside. Når du arbejder med SEO, skal du ind og undersøge teknisk SEO, og her kan det være nødvendigt at hyre en professionel – bliver det for dyrt, så tag et kviklån, så du kan komme i gang med det samme. SEO er alfa og omega, og teknisk SEO er en måde, hvor du sørger for, at Google bedst kan læse, forstå og placere dit indhold – det er svært at gøre, hvis ikke du er erfaren på feltet, og derfor er det en god idé at hente hjælp udefra.

Du skal til gengæld lære at forstå din målgruppe gennem søgeord, så du kan gennemskue dine potentielle kunders søgeadfærd.

SEO

Det rigtige webdesign

Dit webdesign er ligeså vigtigt som SEO – og det kan tage tid at nå frem til det helt rigtige design. Din hjemmeside og dermed det webdesign, du vælger, skal afspejle den virksomhed, du driver og det brand, du står bag. Hjemmesiden kan betragtes som en meget væsentlig del af virksomhedens DNA, og det bliver dit firmas digitale ID. 

Har du således en helt særlig linje, en specifik farve eller en konkret font, du kører med, så lad denne indgå som en integreret del af din hjemmeside. Det skaber genkendelighed, og det er vigtigt, når du skal ramme kunderne igen og igen. Hyr en professionel til skabe dit webdesign, så du også får input udefra – så undgår du også frustrationen, når teknikken driller, og du stirrer dig blind på siden.

God fornøjelse.