cdas1

Tager du på arbejdsrejser til varmen en gang imellem? Det kan også være at du overvejer at flytte derned. Mange personer, der arbejder digitalt, hiver teltpælene op og flytter til mildere klimaer. Uanset hvad, så er der masser af muligheder for, at du kan få dig selv den bolig i den sydlige varme som du drømmer om. Der er muligheder for både lejligheder, rækkehuse og villaer. 

solnedgang Costa del Sol

Få professionel hjælp

I Sydspanien er der rig mulighed for at finde dit helt eget sted. Men det kan være en stor opgave at kaste sig over selv. Her kan det betale sig at få hjælp af nogen som kender markedet dernede, og som har styr på hele bolig ræset. Med Bolig Sydspanien for eksempel, kan du få en ejendomsmægler som gør præcis det. De kan give dig et overblik, og en sikkerhed i at du får fat i det rigtige sted, til den rigtige pris. Det er også nogle som har været gang i mange år, og har dermed en god erfaring på det danske boligmarked, såvel som et godt netværk og gode kontakter dernede. Det giver et stort udvalg, og mange kunder. De kan nemlig også hjælpe dig med at få solgt din bolig nede i det spanske, hvis det er det du skal have hjælp til. Du kan få hjælp med det hele, også med hvordan det hele foregår med regler, skatter og så videre. Med en ejendomsmægler, kan du føle dig tryg igennem hele processen af købet.

Malaga havn

Boliger på den solrige kyst, Costa Del Sol

Med bolig Sydspanien, kan du vælge imellem alle ledige boliger i deres område som går fra Malaga til Marbella området, eller nærmere sagt fra Nerja til Estepona, på Costa del Sol. På denne lange strækning er der masser af forskellige muligheder for boliger, og for at finde den der passer bedst til dig og dine behov. Om det er en mindre lejlighed, eller en større villa. Der er muligheder for det hele. Hos et firma som Bolig Sydspanien v/ Christensen Estates, ligger fokusset på kunden, og der sørges for at du som kunde kan føle dig tryg og i gode hænder. Der hjælpes med alt du kan være i tvivl om, også sproget kan der hjælpes med, da der kan oversættes til spansk fra dansk, svensk, norsk og engelsk, og omvendt selvfølgelig.

Hvis du har tænkt på at købe eller leje en bolig nede sydpå i det varme Sydspanien ved Costa del Sol, så kom tættere på drømmen og udforsk dine muligheder. Du kan se nogle af de forskellige ledige lejligheder, villaer og rækkehuse, som der er til salg lige nu, og få en indsigt i hvad der kan blive din nye bolig. På de forskellige ejendomsmæglere, som Bolig Sydspanien, kan du altså blive klogere på de forskellige muligheder og på hele processen af købet.