cdas1

Når man vil skabe opmærksomhed på sin blog og fange læsernes opmærksomhed, så er der en række hjælpemidler, som kan være en god idé at benytte sig af. Læserne på internettet er nemlig ofte utålmodige, hvorved det er vigtigt, at din blog skiller sig ud fra mængden, og at indholdet hele tiden er spændende og aktuelt.

Tænk kreativ

Aktuelt indhold 

En god måde at fastholde læserne på sin blog er ved at skabe spændende og ikke mindst aktuelt indhold. Derfor kan det være en god idé at sætte sig ind i og være obs på, hvad der er aktuelt for lige præcis din blogs målgruppe. Er din blogs målgruppe eksempelvis 20+, så kunne emner som sundhed, boligtips, karriere, madopskrifter, rygestop m.m. være gode eksempler på aktuelle emner. 

Dog er det vigtigt at være kreativ og skille sig ud, således at det ikke bare bliver en kedelig sludder for en sladder. En god måde at gøre et emne som rygestop spændende på, det kunne eksempelvis være ved at teste en elektronisk cigaret, nikotinplaster eller lignende og gemme sin vurdering til slut i opslaget. Du kan prøve en elektronisk cigaret her. Dette gør, at læseren er nødsaget til at læse opslaget helt til bunds for at få svar. Det handler altså i høj både om at tænke kreativt og være taktisk. 

Blogger

Gør din tekst enkel og præcis

En anden ting som er vigtigt for at fastholde sine læseres opmærksomhed, det er at gøre sine tekster enkle og præcise og have en overskuelig struktur. Læsere på nettet er dovne og utålmodige, hvorved det kan være en fordel at holde sine tekster korte og holde sig inde for 3-4 linjer pr. afsnit. 

Det er altså derfor også en rigtig god idé at dele sin tekst op i flere dele og benyt gerne mange fængende underrubrikker, som leder læseren til hovedpointen i det kommende afsnit. 

Med disse tips er der god chance for, at du fanger læserens opmærksomhed og skaber opmærksomhed omkring lige præcis din blog.