cdas1

Har du meget grønne fingre? Og har du overvejet at starte en blog om din skønne have? Det er skønt at kunne vise sine flotte resultater frem for andre, men det er ikke lige normen at invitere fremmede mennesker ind i sin have. Det ville måske nok også føles grænseoverskridende. Ved at lave en blog om din have, så kan du invitere andre have entusiaster ind i haven, uden de behøver at være der fysisk. I denne artikel vil du få lidt tips til at komme i gang med en blog om haven.

Plæneklipper

Inspirer andre med din have

Stort set alle, der går op i have og planter, elsker at lade sig inspirere af andres havearbejde. Der skal derfor nok være rigeligt med læsere til din blog. Det kræver selvfølgelig, at du laver en del havearbejde, som dine læsere kan følge interesseret med i. 

Du behøver ikke allerede at have en pæn og idyllisk have for at starte bloggen. Det vil være mindst lige så interessant for læserne at følge med i etableringen af en ny have fra bunden af. Står du og skal anlægge en ny have, så har du derfor den oplagte mulighed for at blive blogger samtidig. Lad dine læsere følge med i dine tanker omkring haven. Synes du, at du mangler penge til at udvikle drømmehaven, så kan du overveje at investere i kryptovalutaen, Bitcoin. Her kan du få en krypto-robot til at administrere investeringerne og tjene penge til dig.

Plantning af blomster

Kom i gang med den nye have

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken type have, du ønsker dig. Hvad skal haven egentlig bruges til? Haven kan blandt andet designes ud fra at være:

  • Et beroligende sted til at stresse af
  • Et sted til komsammener 
  • Børnenes legeplads

Disse tre typer af anvendelsesmuligheder peger i vidt forskellige retninger. Hvis du blot ønsker din egen, lille hyggelige oase, så skal du ikke tænke på, at der skal være mulighed for, at mange mennesker kan samles til hygge og festlige begivenheder. Du kan derfor indrette haven med flere små hyggekroge, hvor der kan være en bænk eller en hængekøje og en masse smukke blomsterbede og små, snoede stier rundt omkring.

Ønsker du at haven skal blive et samlingspunkt om sommeren for familie og venner til en masse hyggelige sommeraftener og fester, så bør du holde in mente, at der skal være mulighed for, at mange mennesker kan sidde ned. Der kan sagtens være små hyggekroge rundt omkring, men her er det måske en god idé også at lade et område være græsplæne, så gæsterne har et sted at slå sig løs efter et par drinks – uden at ende i blomsterbedet!

Har du børn, så er det oplagt at lave en udendørs legeplads og måske en lille fodboldbane. Her kan du eksempelvis lave bede langs hækken, så børnene ikke løber gennem dem.