cdas1

Har man et arbejde, som i høj grad foregår ved computeren, er det oplagt med et professionelt styresystem, der kan lette udførelsen af dine opgaver. På de fleste arbejdspladser får man typisk en IT pakke, som består af en computer med den nødvendige opsætning af styresystem og programmer.

Men er man selvstændig, skal man selv sørge for at have disse ting på plads. Microsoft Windows er et af de mest anvendte styreprogrammer, som indeholder en række grundlæggende funktioner, der er gode at have ved hånden. Windows 10 er den nyeste version fra Microsoft, som indeholder en opdateret brugergrænseflade med startmenu, mulighed for flere virtuelle skriveborde, med mere.

Kompatibilitet er vejen til en nem arbejdsgang

En af de væsentligste grunde til at det er vigtigt at være opdateret med et professionelt styresystem er, at man skal være i stand til at kunne anvende de forskellige programmer og apps, der findes på markedet. Ved at være opdateret med sit IT sikrer man sig en kompatibilitet, som gør arbejdet nemmere at udføre.

Den nyeste version af Microsoft Windows er kompatibel med en lang række af apps og programmer, som man kan støde på i sit arbejde. Samtidig er styresystemet udviklet med brugervenligheden for øje. Grænsefladen er dermed nem at bruge og man kan hurtigt finde frem til de nødvendige apps og programmer, som man har brug for. Har man derfor en opdateret IT pakke, vil ens arbejde gå langt mere nemt og smidigt.

Styresystem_windows

Flere slags styresystemer

Windows 10 kommer i forskellige udgaver. Man kan blandt andet vælge i mellem Windows 10 Home og Windows 10 Professional. Disse to udgaver findes også i en version, der er kompatibel med Mac computere. Dette er en fordel, hvis man har valgt en Mac computer på grund af det gode design, men stadig ønsker det velkendte styresystem fra Windows.

Forskellen på Home og Professional pakken er, at sidstnævnte indeholder en række ekstra funktioner. Eksempler på dette er mulighed for fjernstyret log-in og kryptering af filer. Disse værktøjer kan være nyttige, hvis man arbejder med data, der skal beskyttes.

Den professionelle skrivepakke

En anden god ting at erhverve sig når man har et arbejde der forgår ved computeren, er en professionel skrivepakke. Microsoft har en såkaldt office pakke, der indeholder en række grundlæggende skriveprogrammer, der er gode at have ved hånden, såsom Word, Excel og Powerpoint. Det er altid en god ide at have de nyeste skriveprogrammer.

Styresystem_windows

Med en opdateret office pakke fra Windows vil man være i stand til at åbne dokumenter fra tidligere versioner af office pakken. Dette er især en fordel, hvis man udveksler dokumenter med samarbejdspartnere. Har man en forældet version, kan man komme ud for, at man ikke er i stand til at åbne de dokumenter man får tilsendt.

Med en opdateret version vil man derfor undgå en masse bøvl og i stedet sikre sig en nem og smidig udførelse af arbejdet. Samtidig bliver funktionaliteten og brugervenligheden bliver hele tiden opdateret med nye funktioner, der gør både skriveprocessen lettere og layoutet mere professionelt.