cdas1

Det er vigtigt i enhver virksomhed, at medarbejderne føler sig trygge, når de kommer på arbejde. Det er en vigtig del af at holde arbejdsmoralen oppe, og det gør det rare for folk, at komme på arbejde hver dag. Denne tryghed gælder blandt andet sammenspillet mellem kollegaer, men i disse tider, også hvordan man tackler coronavirussen. 

Det er noget man aldrig har stået overfor før, og derfor er det vigtigt at man lærer at gør det på en nåde hvor alle mennesker føler at de trygt kan komme på arbejde. Når restriktionerne ændrer sig konstant, så er det vigtigt, at man følger med og ændrer sig i retning af, hvad regeringen siger.

forskellige værnemidler

Indkøb de rigtige materialer 

Det første tip går ud på, at man skal have alle materialerne klar til sine medarbejder. Dette betyder, at man skal købe ind af både masker, håndsprit og handsker som de ansatte frit kan benytte sig af. Det gør, at man som ansat ikke skal bekymre sig om altid at huske sin maske, eller skal bruge mange penge på at indkøbe alle disse ting. 

En anden ting du skal tænke over er, hvilket materiale der egner sig bedst til din virksomhed. Visir er en god løsning til alle virksomheder, da det er mere behageligt at have på end mundbind, og derfor kan man lettere glemme det og fokusere på arbejdet. Et visir er lidt dyrere end masker, men kan tilgængeligt genbruges mere end de normale masker og kan derfor bedre betale sig.

Informer dine kollegaer 

En anden ting du kan gøre, hvis du vil betrygge dine kollegaer, er at holde møder regelmæssigt, hvor du opdatere om, hvordan det går. Det er vigtigt at alle ved, hvordan reglerne er, og hvordan man skal opføre sig på jobbet. Når det skifter så konstant, så er det vigtigt at sørger for at alle er med på, hvad reglerne er i denne uge. 

Det kan også være i form af en e-mail eller af plakater rundt omkring op arbejdspladsen. Det er naturligt at glemme det, og derfor er det vigtigt, at man bliver ved med at huske folk på, at man skal være sikrer og spritte af. 

Desinfektion af hænder

Husk hinanden på det

Det kan også være en god ide selv at være et godt eksempel. Når man ser andre opfylde kravene, har man mere lyst og overskud til at gøre det samme. Det er vigtigt, at man hjælper hinanden på at huske det, for man kan nemt glemme det. 

Det inkluderer også at huske hinanden på det på en god måde. Vi har alle prøvet at glemme for eksempel en maske, og det kan være pinligt, men hvis man bliver påmindet på en sød maner, så er begge parter glade.