cdas1

Hvis du bruger meget tid på at sidde og se på en computer, og hvis du har et job, hvor du ikke bevæger dig meget, er det vigtigt at være komfortabel i din stol på dit kontor eller derhjemme. Der er ikke noget mere behageligt end at have varme fødder i bløde strømper. Desværre holder det ikke længe på et kontor. Hvis du sidder stille med sko og strømper på hele dagen, begynder fødderne at svede og føles indeklemte, og mange ender med at komme hjem med sure tæer. Bambus strømper hjælper på alle føddernes problemer og er oven i købet bæredygtige. Se her for et stort udvalg af bambus strømper eller læs videre for at få flere detaljer om, hvorfor bambus strømper er noget for dig.

Hvad er bambus?

Ved bambus tænker de fleste på bambusskove i Kina og søde pandaer. Det er heller ikke helt forkert, men bambus bruges ikke længere kun som snacks for dyrene. Stof fremstillet af bambus er både bæredygtigt og blødt. Bambus gror hurtigt, og selvom meget bambus bliver fældet, kan planten følge med. Den kræver hverken vanding eller anden pleje. Derudover nedbrydes bambus hurtigt i naturen og er derfor meget bæredygtigt. Bambusskud skæres i stykker, og bambussen lægges i blødgørende opløsning for at ende som garn, der er glattere end bomuld. Bambustøj er blevet mere og mere populært det sidste års tid på grund af denne bæredygtighed og blødhed.

Komfortable

Hvis du og dine fødder sidder på samme sted hele dagen, skal fødderne have det godt i strømperne. Som nævnt er bambusstrømper utroligt bløde og behagelige for fødderne. De kan bruges som alternativ til uld, der måske er for varmt i sommerhalvåret. Med bambus strømper kan du opleve samme afslappende blødhed som uldsokker og føle dig hjemme på kontoret. Med den komfort kan strømperne naturligvis også bruges hjemme på en afslappende søndag og ikke kun på kontoret.

Luftige

Hvis du har sko på hele dagen i kontoret, kan fødderne nemt føles klemt inde efter nogle stilsiddende timer. Bambusstrømper er luftige og lettere end andre strømper. Fødderne kan ånde, så fødderne ikke føles indeklemte. Fødderne kan også blive svedige i løbet af dagen. Bambus strømper absorberer fugt, så du har tørre, varme fødder. De vil sørge for at dine fødder føles fri og friske hele dagen.

Antibakterielle

Den største fordel ved bambustøj er den antibakterielle virkning. I løbet af en lang dag på kontoret holder strømperne bakterier væk fra dine fødder. Det betyder, at dine strømper ikke kommer til at lugte. Med tørre, friske fødder er du fri for sure tæer. Det kan være en fordel for både dig og dine kollegaer og giver dig mulighed for at tage skoene af engang imellem. Bambusstrømperne er desuden slidstærke, og selv efter mange vaske beholder de deres antibakterielle evner.

Efter arbejde kommer mange hjem og smider sko og tager rene strømper på, fordi strømper og fødder er klamme efter en lang, indelukket dag på kontoret. Med bambus strømper føles dine fødder friske, rene og bløde hele dagen.