cdas1

Der bliver i dag hele tiden lavet nye hjemmesider. Mange har fået øjnene op for det spændende univers. Det kan dog føles som en stor jungle og være meget forvirrende, når det kommer til at lave en hjemmeside.

Der er i dag en række værktøjer, som gør det nemt at sætte sin hjemmeside op. Herefter skal man dog stadigvæk lære en helt masse nye ting omkring det at have en hjemmeside. Derfor kan man bruge internettet til at finde information om det at have en hjemmeside.

Navigation på siden er vigtig

Noget af det vigtigste på ens side er navigation. Det skal være nemt at finde rundt på siden. Man skal hurtigt kunne bevæge sig rundt på den for at finde det, som man gerne vil. Det betyder altså, at det skal være tydeligt, hvis man vil læse om et specielt tema eller emne på din side. Det giver også dig selv bedre mulighed for at finde rundt på den.

Brugervenlighed skal være i fokus. Det er både godt for dig, men også dine besøgende. Det giver begge parter et bedre overblik, hvilket er med til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden.

Call-to-action er en smart teknik

En teknik, som man kan bruge til at få mere interaktion på sin side kan være CTA. CTA er en forkortelse for Call-to-action. Man skal her opfordre sine kunder til at tage handling og gøre noget i sine tekster. Det kan være, at man skriver: “Kig på vores side, hvor vi har en masse lækre produkter”.

Det hele handler om, at man rækker ud til sine læsere og opfordrer dem direkte til at gøre noget aktivt på hjemmesiden.

Sørg for at have en hurtig hjemmeside

Hastighed på din hjemmeside er vigtig. Den skal være god og hurtig. Alle kender til at komme ind på en langsom hjemmeside. Det er virkelig ikke særlig fedt. Man skal derfor sørge for at pleje ens hjemmeside.

Det kan sammenlignes med, hvis du har en hest. Den skal også plejes. Det kan være du køber produkter til hesten på Catago, sådan den kan præstere optimalt. Det kan være forskellige ting, som gør at hesten har det bedre. Det samme kan du gøre med din hjemmeside. Find programmer der kan hjælpe din side og pleje den for dig.