cdas1

Flere danskere samt digitale nomader vælger at rykke fra hjemland og sætte rødder i Spanien. Men hvad er det ved Spanien, der tiltrækker danskerne? Hvad er det Spanien kan tilbyde, som Danmark ikke kan? Der er faktisk flere fordele ved at arbejde fra Spanien. Kender du ikke til dem, så kan du læse med i denne artikel. Måske det ender med, at du selv skal til at pakke kufferten?

Det er billigere at købe bolig i Spanien

Mange drømme om at have deres egen bolig, men det er klart noget af det, der koster mange penge, og som det kan være svært at få råd til. Her kan det være skønt at prøve at lede efter et hus i Spanien i stedet for. Her er det nemlig muligt at få meget mere for pengene. Find bolig i Spanien gennem internettet allerede i dag. 

mallorca

Du betaler mindre skat i Spanien

Men ikke nok med, at det er billigere at købe en bolig i Spanien – det bliver også billigere efterfølgende. Du betaler nemlig ikke lige så meget skat i Spanien, som du gør i Danmark, og det betyder også, at der er en lavere ejendomsskat at forholde sig til. Det kan også være en god grund til, at man overvejer om Spanien skal være ens nye land. 

Solen skinner mere i Spanien

Er man til sol og sommer, så er Danmark måske bare ikke det mest oplagte land, man kan vælge at bo i. I dag er der så mange muligheder for at bo andre steder end der, hvor man er født. Så hvorfor ikke vælge at bo et sted, hvor du kan være sikker på, at der er masser af dage om året, hvor det er godt vejr? Det er klart, at det også bliver koldt i Spanien, men det er generelt langt varmere, end det er i Danmark. 

rejse

Der er mindre stress i Spanien

I dag i Danmark betegnes stress som en folkesygdom, fordi det er noget, der rammer så mange mennesker. Du kender garanteret nogen, der har haft stress, og måske du har prøvet det selv. Her kan det hjælpe, at man er i mere rolige omgivelser, og det er nok også noget af det ved Spanien, der tiltrækker folk. Forestil dig bare at bo i et land, hvor der er tradition for at hvile midt på dagen i en siesta.