cdas1

Arbejder du i IT-branchen, med en webshop eller et andet sted, hvor I bruger IT-løsninger på daglig basis? Så har du sikkert hørt om hosting og cloud-løsninger. Hvis ikke, er det på tide.

Der er nemlig mange fordele ved at vælge at bruge professionel cloud hosting i stedet for at bruge egne servere.

Cloud hosting er en fælles betegnelse for alt, der gemmes online – også kaldt ‘i skyen’. Det indebærer, at man gemmer applikationer, programmer og andet på servere i et eksternt online datacenter. Vil man være sikker på, at det fungerer optimalt, bør man vælge eksperter i hosting og cloud-løsninger.

I denne artikel præsenterer vi 4 grunde til, at jeres virksomhed kan få glæde af at vælge professionel hosting og cloud-løsninger, når I vælger IT-løsninger. 

1. I er garanteret maksimal sikring af data

Når I bruger en professionel virksomhed til jeres cloud-løsning, får I maksimal sikring af data. I undgår derfor situationer, hvor I kan komme til at opleve, at jeres gemte indhold bliver væk eller at jeres hjemmeside eller webshop går ned.

At I bevarer jeres data er nemlig noget af det absolut vigtigste, uanset om der er tale om internt indhold eller eksterne sider, hvor jeres kunder er afgørende for jeres omsætning.

2. Få IT-løsninger, hvor I kan holde fokus på det, I er gode til

Ved at vælge eksperter i hosting og cloud-løsninger, kan I holde fokus på det, I er gode til. Det gælder uanset, om I sælger varer, udvikler produkter eller varetager administrative arbejdsopgaver. I stedet for at skulle bekymre jer om ugentlige backups.

Vil I være helt sikre på, at der er styr på jeres it-løsninger, kan I med fordel vælge en professionel virksomhed, der også kan hjælpe med:

  • Cybersikkerhed
  • Cyber awareness
  • Risk assessment
  • Sikker mail
  • Multifaktor validering
  • Cyberforsikring

I finder alle disse IT-løsninger hos ITSecurity.

3. I kan altid få flere GB, hvis du har brug for det

Når en computer ikke har mere plads, skal der skabes plads. Men en fordel ved at vælge en cloud-løsning er, at det er nemt at skalere op. Der er nemlig meget høj skalerbarhed i infrastrukturen.

Stiger trafikken på jeres hjemmeside eksempelvis, er det simpelt at tilføje flere GB data eller at få flere ressourcer til rådighed.

4: Alle krav til datasikkerhed overholdes

I løbet af de seneste år er reglerne for datasikkerhed og GDPR blevet skærpet. De skal overholdes af alle virksomheder. Det kan en professionel IT-virksomhed også hjælpe med i forbindelse med cloud hosting og it-løsninger.