cdas1

Når det kommer til dating sider, så er der rigtig mange om buddet. Der er rigtig mange mennesker, som efterspørger dating-services og benytter sig af de online dating sider. Men der er endnu flere leverandører af disse sider. Dermed er der utrolig mange forskellige platforme at vælge mellem.

Når du er i gang med at starte din egen dating side, så kan du derfor godt forvente, at du kommer til at kæmpe om kundernes opmærksomhed. Med så mange forskellige valg i forvejen er det nemlig vigtigt, at du giver de kærlighedshungrende singler en god grund til at vælge netop din side.

Skil dig ud fra mængden

Nøglen, når det kommer til at vinde konkurrencen om kundernes opmærksomhed, er at gøre noget, der er anderledes. Det handler om, at du skal turde at skille dig ud og gøre noget andet end alle de andre.

Det kan du gøre på mange måder. En god idé er at skabe et gennemtænkt og velfungerende koncept, hvor dine kunder føler sig sete og velkomne. Det må også godt være lidt sjovt og lidt vildt. Og her kan blandt andet SEO-optimering og webdesign spille en stor rolle.

Brug SEO til at komme frem i søgefelterne

Der er meget få kunder, der vil benytte sig af din online dating side, hvis de ikke ved, at den er der. Det kan være et stort problem for mange, fordi nye hjemmesider og virksomheder tit har rigtig svære vilkår hos de store søgemaskiner.

datingsider_seo

Det kan du dog lave om på med hjælp fra en god SEO-optimering. Her får du professionelle tekstforfattere til at lave en række artikler og link building-tekster, som får din hjemmeside højt op på listen, når folk søger efter et sted at finde kærligheden eller en date.

Design den perfekte platform

Det hjælper dog ikke meget at gøre folk opmærksomme på din platform, hvis de ikke kan lide, hvad de ser, når de klikker ind. Er dating sider kedelige eller grimme at se på, så vil man automatisk miste lysten til at benytte sig af dem.

Det kræver ikke meget at gøre din hjemmeside appellerende. Men et godt webdesign er vigtigt, for det leverer både et overskueligt brugersystem og et flot layout. Er du ambitiøs omkring din hjemmeside kan du med fordel alliere dig med en professionel web-designer, så du kan få det hele til at se særligt skarpt og flot ud.

Skab gode vilkår for kunderne

Det absolut vigtigste for dig er dog, at du kan finde ud af at tage dig godt af dine kunder. Det behøver ikke være vilde rabatter eller medlemstilbud – men bare at sørge for, at kunderne har det godt på siden og behandler hinanden ordentligt.

Det kan du blandt andet gøre ved at skabe stor sikkerhed omkring private oplysninger, som dine brugere ikke vil have ud, men også at holde øje med chat-foraer og debatter, så de ikke løber af sporet, og nogen kommer til at føle sig krænkede.

datingsider_webdesign