cdas1

I dage er der flere og flere danskere end nogensinde før, som vælger at starte hjemmesider. Nogle gange er det bare for sjov, nogle gange har man noget vigtigt på hjerte, og nogle gange gør man det i forretningsøjemed.

Men uanset, hvorfor man skulle vælge at lave en hjemmeside, så kræver det godt design. Hvis man gerne vil tiltrække besøgende, og det vil man jo altid gerne, så er det vigtigt, at siden er designet netop til det. Når det kommer til friluftsliv og livet udendørs, så er der nogle vigtige designaspekter, som du skal have med, når du laver din hjemmeside!

Et billede siger mere end tusind ord

Ja, om et billede rent faktisk siger mere end tusind ord kan debatteres. Men det kan ikke overvurderes, hvor vigtige billeder er for din hjemmeside.

For skriver du eksempelvis om et luftgevær, så vil det naturlige jo være, at du viser luftgeværet. Det er simpelthen bare lettere for rigtigt mange af os, som læser indholdet at relatere til det, hvis vi også kan se det.

På samme tid, så gør billeder også, at din hjemmesider pludseligt dukke op på eksempelvis Google Images. Så skal du ikke være afhængig af at få besøgende fra Googles normale søgeresultater, hvilket kan være rart.

luftpistol

Få inspiration fra de helt store

Der er i dag masser af blogs, hjemmesider og webshops dedikeret til friluftslivet og alt, som følger med her. Mange af dem er faktisk rigtigt succesfulde – måske læser du dem endda.

Og så er det oplagte jo faktisk, at du prøver at lade dig inspirere. For når man laver en hjemmeside for første gang, så kan det være lidt svært lige at vide, hvor man skal starte. Men har du muligheden for at trække på inspirationen fra allerede eksisterende sider bliver det meget lettere.

Her kan det være noget så simpelt om, hvordan de skriver deres tekster, hvordan de opstiller de forskellige indslag, eller hvilke kategorier, som er at finde på siden. Kort sagt, så er der meget at blive inspireret af, som kan hjælpe dig på din færd!

Tænk med SEO

SEO er taktikken man bruger til at sørge for, at ens side rent faktisk kommer frem i Googles søgeresultater. Jo bedre SEO, jo højere er man i resultaterne, og jo tidligere vises man.

Men SEO er ikke en størrelse, som altid er lige nem at gå til. Her er det rigtigt rart, at du på nettet kan finde flere bud på, hvordan man bruger SEO til udendørs- og friluftsliv.

Dette kan blandt andet ses, når det kommer til, hvem man målretter tingene efter, for der er rig mulighed for at linke til andre sider, hvilket giver bedre SEO. For eksempel kan du, med en hjemmeside om livet i det fri, linke til sider, som sælger airsoft-våben, overlevelseseksperter, haveblogs og meget andet.

Alt dette handler nemlig om livet i det fri. Det betyder, at du vil blive koblet sammen med disse hjemmesider og vist som havende noget til fælles.

SEO er ikke den sværeste størrelse at arbejde med, men at finde en konsulent eller en udbyder kan være en god idé. Så kan du være sikker på, at du får produceret tekster, der rent faktisk er med til at få din hjemmeside frem i vores alles søgeresultater. Så bliver din side mere besøgt, end du nogensinde ville have troet!

udeliv