cdas1

Dit website er det sted, hvor dine potentielle kunders digitale kunderejse starter. Derfor er det vigtigt med en optimal og flot webdesignet hjemmeside, hvis man gerne vil tiltrække kunder og holde deres interesse og fokus. Dog skal et webdesign ikke blot være godt struktureret visuelt, men det er også vigtigt at det virker i praksis, og guider dine website-besøgende til en købsbeslutning. Læs med her, og få 3 tips til hvordan du hurtigt og nemt kan optimere din hjemmeside. Du kan for eksempel få tips til lokal SEO og meget nicheprægede optimeringer – for eksempel strippere i Odense

Markedsføringsstrategi

1. Hvem er din målgruppe? 

Uanset hvad du vil markedsføre og reklamere for på dit website, så er det super vigtigt at skabe et overblik over, hvem din målgruppe er.  

Din målgruppe er dem, som du ønsker, skal besøge og bruge din side. Det kan være super væsentligt at have en klart defineret målgruppe, således at du har en ide om, hvordan du skal formulere dig.

Din målgruppe skal vide, hvad din hjemmeside helt præcis går ud på, og hvad det er du sælger eller vil reklamere for. Er det fx en hjemmeside for et eventbureau på Fyn, som gerne vil sælge og reklamere for fx strip til polterabend, så er det vigtigt at tydeliggøre og pensle ud for din målgruppe, om det fx er strippere på Fyn, som din hjemmeside gerne vil sælge, eller om det mere specifikt er strippere i Odense. 

2. Hvad skal din URL være? 

Når det kommer til din URL også kaldet domæne, så kan det være en fordel med et navn, som er så bredt som muligt, da dette vil optimere antallet af besøgende på din side. Dog er det selvfølgelig vigtigt, at navnet stadig er vinklet således, at det har noget at gøre med indholdet på siden. 

Dog skal navnet helst heller ikke være for langt og kompliceret, da simpelhed er guld værd, når det det kommer til webdesign. Med en simpel hjemmesideopbygning hvor kunderne kan finde, det de leder efter, så undgår du i højere grad at skræmme dem væk. Derfor er det altid en fordel at have en struktureret hjemmeside men en simpel menustruktur. 

Kodning af hjemmeside

3. Design 

Sidst men ikke mindst så er det også en super god ide at have et design at gå efter, inden du går i gang med at kode løs på din hjemmeside. Det er altid en stor fordel med et design, som er spændende at se på visuelt, men det er dog også vigtigt at dit design er simpelt, således at du nemt kan holde den opdateret og tilføje nyt indhold, uden at hjemmesiden bliver helt kludret, og du dermed er nødt til at ombygge hele hjemmesiden.