cdas1

Alting går så frygteligt stærkt altid – sådan er samfundet bygget op. Derfor bliver du nødt til at tage din egen tid til dig selv, så du husker at slappe af. Her er 3 ting, som du kan gøre, hvis du vil have mere tid med dig selv i hverdagen. 

yoga

Forkæl dig selv

Du kan forkæle dig selv på mange måder. Det kan være et langt bad. En ansigtsmaske. Nye negle. Eller noget helt fjerde, som du ved, at du bliver glad for. Det vigtigste handler om, at du gør noget for dig selv. 

Noget, der er helt oplagt og meget afslappende er, hvis du tager en hel dag – eller en eftermiddag – hvor du har fokus på dig og dit udseende. Tag et langt bad, smør dig ind i en god fugtighedscreme og orden dine negle – for en nem måde at gøre det på, kan du læse mere her. Det lyder måske overfladisk, men det er i virkeligheden for sindets skyld – og så er det jo lige meget, hvad andre tænker. 

Mærk din krop

Dette kan du gøre på forskellige måder – en af dem er ovenstående, hvor du virkelig tager dig tid om at sæbe- og smøre dig ind. Men der er mange andre måder, hvorpå du kan gøre det. 

Du kan tage ned i fitness og give den gas i en time. Du kan løbe en tur, hvor du maser på med intensiteten. Eller du kan gøre det helt modsatte, og dyrke en times yoga – hvis du er ny kan du få inspiration fra yogatips.dk. Pointen er igen, at du har fokus på dig selv – og din krop. Mærk dig selv, og accepter dig selv som du er. Og så vil roen langsomt lægge sig over dig. 

fjernsyn

Tag fri og lav ingenting

En mulighed, der tit bliver overset, er muligheden om at tage helt fri, sætte en film på fjernsynet, drikke et glas vin, og slet ikke tænke på i morgen. Du behøver ikke en undskyldning til at slappe af. Du behøver ikke slappe af via en aktivitet. Du behøver ikke engang fjernsynet. 

Hvis du slapper bedst af med at kigge op i loftet, mens du ligger på gulvet og tænker over livets store spørgsmål, så er det det, du skal gøre. Det handler om dig. Det handler om hvordan du slapper af. Det handler om at finde roen på din måde.