cdas1

Synes du heller ikke altid, at det med hjemmesideopsætning og –redigering er lige til?

Så er det sikkert fordi, at du ikke er blevet introduceret til WordPress! WordPress er et Open Source System, som giver dig grundlaget for at opbygge din egen hjemmeside. Det er en slags skabelon, hvor du kan skifte tema, installere plugins – og meget mere.

Man plejer normalt at give folk tre gode grunde, når man skal overbevise dem om noget. Og selvom tre grunde ville være nok, så har WordPress så mange fordele, at jeg har tilladt mig at give dig ti – bare for at give WordPress det blær det fortjener!

1.Det enorme omfang

I dag er 34% af eksisterende hjemmesider oprettet i WordPress – der er nemlig rigtig mange der allerede har fået øjnene op for WordPress’ mange fordele.

2.Den bedste opsætning

WordPress har den bedste opsætning til mobilsøgninger, hvoraf de fleste søgninger kommer fra i dag! Så hvis du ikke vil udkonkurreres, så skal du installere WordPress.

3.Det bedste CMS

Derudover er WordPress kendt for at have en af de bedste Content Management System (CMS). CMS er betegnelsen for det stykke software, man bruger, når man organiserer sin hjemmeside. WordPress’ CMS er både nem at kontrollere og meget fleksibel!

4.Hensyn til alle størrelser

WordPress egner sig både til små, men også større hjemmesider – Så du kan heller ikke bruge din hjemmesides størrelse som undskyldning for ikke at komme i gang!

5.Størst brugervenlighed

WordPress er enormt brugervenligt. Man siger, at alle ville kunne lære at bruge det. Det kan dog være, hvis du ikke er så teknisk anlagt, at du skal have hjælp til at sætte dig ind i tingene. Men over tiden vil du med garanti mestre din WordPress hjemmeside!

6.Den bedste forudsætning for SEO

Du ved sikkert allerede, at SEO er et af de mest betydningsfulde redskaber, når det gælder hjemmeside-succes. Men vidste du også, at du med WordPress giver dig selv den bedste forudsætning for et succesfuld SEO-forløb?

7.Størst fleksibilitet

Selvom WordPress-skelettet er bygget på det samme tekniske grundlag, så forhindrer det ikke systemet i at give dig en enorm fleksibilitet. WordPress tilbyder en næsten ubegrænset variation af opsætningsmuligheder, hvor du kan opsætte alt fra webshops til online visitkort.

8.Imponerende hastighed

Hastighed er en afgørende faktor på internettet, hvor folk vil have øjeblikkelige resultater. Derfor kræver du stor tålmodighed fra dine besøgende, hvis du ikke tilbyder dem en gnidningsfri oplevelse på din hjemmeside. Det kan hurtigt lokke folk hen på en anden hjemmeside, hvis de befinder sig på en der hakker.

9.Fører folk til handling

Hvis målet for din hjemmeside er at sælge et produkt eller en service, så har du brug for, at de handler. Hvad end denne handling indebærer at tilmelde sig et nyhedsbrev, oprette en bruger eller at foretage sig et køb – hvilket naturligvis altid er endemålet – så har du på WordPress de rette redskaber til formålet.

10.Konstant opdateret

WordPress’ udvikling er konstant. Du ved derfor, at du sidder med et system, som konstant bliver bedre og mere sikkert. Du er samtidig sikret, at du aldrig kommer til at sidde med en forældet hjemmeside.

 

Værsgo’, her har du ti gode grunde til at komme i gang med WordPress!