cdas1

Vigtigheden af et gennemtænkt webdesign

Når man starter en enkeltmandsvirksomhed, kan det være fristende at nedprioritere designet af sin hjemmeside for at spare tid og penge. Men for psykoterapeut Anja de Thurah blev det hurtigt klart, at det visuelle udtryk på hendes hjemmeside var afgørende for, hvordan hun ønskede at kommunikere sin terapi. Hun valgte at investere i et gennemtænkt webdesign, der afspejlede hendes værdier og tilgang.

Valg af farvepalette: En personlig beslutning

For Anja var det vigtigt, at hjemmesidens farver skabte ro og harmoni. I samarbejde med sin webdesigner fandt hun frem til en farvepalette med jordnære, dæmpede toner, der gav associationer til natur og balance. Anja valgte især at inkludere grønne og brune nuancer, som mindede om skovens farver. Hun mente, at disse farver ville skabe en følelse af tryghed og ro hos de besøgende, hvilket harmonerede med hendes terapeutiske tilgang.

 Skoven som tema: Et spejl af terapeutisk praksis

Anja er selv meget inspireret af naturen og har oplevet, hvordan det at være i skoven kan have en terapeutisk virkning på mange mennesker. Derfor besluttede hun, at skoven skulle være et gennemgående tema på hendes hjemmeside. Billeder af skovstier, træer og lys, der bryder gennem grenene, blev nøje udvalgt til at pryde siden. For Anja var det ikke blot æstetik – det var en bevidst måde at signalere hendes terapeutiske værdier om nærvær, ro og naturens helende kraft.

En sammenhæng mellem design og budskab

Anja de Thurahs beslutning om at fokusere på farver og temaer, der afspejlede hendes praksis, gjorde, at hendes hjemmeside blev en forlængelse af hendes brand. Den rette farvepalette og det gennemførte tema skabte en sammenhæng mellem hendes terapeutiske tilgang og det visuelle udtryk, hvilket hjalp med at tiltrække de rette klienter.